San Rafael je káva s minimální kyselostí a čokoládovo-oříškovou chutí, ideální pro přípravu espressa. Skvěle si rozumí s mlékem a cappuccino z ní chutná po mandlích. Pokud...
Eira Rua pochází ze slunné Brazílie, je zabalena do čokoládového profilu s tóny javorového sirupu, svěží pomerančové kúry a hořké čokolády. Tato 100% arabika je pro svou nízkou...
Základem chuti této guatemalské zrnkové kávy jsou karamelové a čokoládové tóny, ale na začátku můžete cítit i příjemný ovocný nádech připomínající chuť zeleného jablka. Skvěle...
Pokud už Vás nebaví konzervativní espresso a chtěli byste zkusit něco nového, Xarisma je jasnou volbou. Tato káva z Nikaragui Vás nejprve zasáhne chutí čokolády a vůní...
Naše nejlepší ovocné espresso, to je Etiopie Sase Rodoo. Pražíme ji na espresso nezvykle světle a proto se dá využít i na filtr. I přes světlé pražení a výraznou ovocitost si...